Als zzp’er letselschade claimen

Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 75.000 klanten kosteloos geholpen
Al 75 jaar bewezen succesvol

Werk je als zzp’er en heb je letselschade opgelopen, bijvoorbeeld door een verkeersongeluk? Dan hangt het van de situatie af welke mogelijkheden er zijn. Hoe dan ook kun je door een ongeval veel schade ondervinden. Niet alleen lichamelijk maar ook financieel. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn of haar verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Hoe we werken

Tijdens een intakegesprek beoordeelt een van onze letselschadespecialisten de haalbaarheid van je letselschadezaak. Je kunt rechtstreeks telefonisch contact met ons opnemen of een contactformulier op onze website invullen. Naar aanleiding van dit formulier zullen de letselschadejuristen van het intaketeam gratis en vrijblijvend telefonisch contact met je opnemen. Bel ons direct op 085 073 55 50.

 

In deze stap gaan we uitgebreid informatie verzamelen en de veroorzaker van je letsel namens jou aansprakelijk stellen. Nadat een van onze letselschade-experts je zaak in behandeling heeft genomen, plannen we een persoonlijk gesprek in. Dit gesprek kan bij jou thuis plaatsvinden maar kan je ook telefonisch of via videobellen voeren. Tijdens dit gesprek maak je kennis met je letselschade-expert en bespreek je onder andere de toedracht van het ongeval, de schade, de medische aspecten van je letsel, je inkomenssituatie, je opleiding, je sociale situatie en eventueel de eerste gemaakte kosten.

In deze stap gaat je letselschade-expert de volledige schade in kaart brengen en gaat hij of zij in onderhandeling met de tegenpartij. Je letselschade kan vaak pas worden afgewikkeld als je een medische eindsituatie hebt bereikt. Daarvan is sprake als je medische situatie stabiel is – vaak als alle medische behandeling zijn afgerond – of als je volledig bent hersteld. Ook kijken we of er op het gebied van je inkomen of werk een stabiele situatie is ontstaan.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

Door een ongeval met letsel ben je als zzp’er arbeidsongeschikt geworden. Wat nu?

Als je als zzp’er letsel oploopt door een (verkeers)ongeval, dan hangt het van de situatie af welke verhaalsmogelijkheden er zijn.

Wanneer het om een verkeersongeval gaat en de schade is veroorzaakt door de tegenpartij, dan is deze gewoon te verhalen. De gevolgen van het ongeval zijn voor zzp’ers vaak groot omdat veel zzp’ers niet verzekerd zijn tegen arbeidsongeschiktheid. Als je als zzp’er (tijdelijk) niet kan werken, word je dus ook gelijk financieel getroffen. Je kan dan bijvoorbeeld geen acquisitie doen of geen projecten of werkzaamheden uitvoeren.

Het is verstandig om zo snel mogelijk een belangenbehartiger in te schakelen die het voor je op kan nemen. De werkzaamheden van een belangenbehartiger bestaan niet alleen uit het claimen van geld. Zo beoordeelt hij bijvoorbeeld ook of er een arbeidsdeskundige moet worden ingeschakeld om te kijken naar (aangepaste) werkmogelijkheden of reïntegratie. In sommige gevallen kan het nodig zijn om je om te scholen.

Zo vlak na een ongeval ben je hier natuurlijk nog niet mee bezig. Je bent in de eerste plaats bezig met je lichamelijke herstel. Daar moet de focus ook op liggen. Maar neem later zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij voor jou aan de slag kunnen gaan.

Hoe zit het met aansprakelijkheid na een verkeersongeval of arbeidsongeval?

Zoals we al eerder aangaven, kan het verhalen van schade door een verkeersongeval of een arbeidsongeval enorm verschillen.

Bij verkeersongevallen is de aansprakelijke partij altijd verantwoordelijk voor de geleden letselschade.

Bij arbeidsongevallen is dat wezenlijk anders en hangt dit af van de omstandigheden van het voorval. Als belangenbehartiger helpen wij je met de financiële en juridische handelingen. Ook verzorgen wij het contact met de verzekeraar. Kortom, we staan je bij bij het verhalen van je letselschade. Kosteloos.

Ontdek of je kunt claimen

Wat klanten van ons vinden

Welke kosten kan je verhalen op de veroorzaker?

Als je als zzp’er arbeidsongeschikt bent geraakt, kan dat leiden tot verlies van arbeidsvermogen. De gevolgen voor zzp’ers zijn vaak groter omdat ze vaak geen arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben afgesloten.

Naast het verlies van arbeidsvermogen (en dus ook gemist overwerk) moet je ook nog extra kosten maken. Denk aan reiskosten die je maakt door het bezoeken van een arts. Maar ook kosten van kapotte kleding, het eigen risico van je ziektekostenverzekering, de kosten voor je verblijf in het ziekenhuis en kosten voor hulp in de huishouding. Het is belangrijk dat je van de gemaakte onkosten de bewijzen verzamelt en deze bij ons indient. Zo doe je jezelf niet tekort.

Als je ons inschakelt, stellen wij de tegenpartij aansprakelijk en treden wij zo spoedig mogelijk in contact met zijn of haar verzekeraar.

Benieuwd waar je nog meer recht op hebt? Ontdek het hieronder!

Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je ook een letselschadevergoeding kunt claimen. Doe de check of neem contact op.